Керівник Лозівської громади вислухав проблемні питання голови квартального комітету Тетяни Куринної

Проведення благоустрою окремих територій, допомога потребуючим мешканцям, сприяння встановленню власників покинутих будинків.  Ці та інші питання,  озвучила міському голові Сергію Зеленському – Тетяна Куринна, яка опікується проблемами 33,34 та 35 квартальних комітетів у Лозовій.   

Тетяна Володимирівна просила допомоги в проведенні благоустрою по вулиці Монастирській, де нещодавно здійснювали заміну водогону.  У місцях, де вкладалися труби, провалився грунт й з’явилися ями, які створюють незручності для проходу пішоходів.

Розповіла міському голові про численні скарги сусідів  на дії одного з мешканців вулиці Довженка. Чоловік вивозить будівельне сміття в баки для побутових відходів, засмічує вулицю, порушив межі ділянки під час встановлення паркану. Поводиться зухвало й не реагує на зауваження.

Міський голова доручив негайно відреагувати на колективне звернення й провести комісійне обстеження з виїздом на місце: інспекторів благоустрою, поліції, фахівців виконавчого комітету. За необхідності вжити заходів адміністративного впливу.

Також під час зустрічі голова квартального комітету просила вирішити питання з наближенням до населення  торговельної точки з товарами першої необхідності. Зауважила,  навіть за хлібом та питною водою людям доводиться йти у центр міста, особливо важко це для осіб поважного віку.

Також попрохала міського голову надати допомогу в облаштуванні виходу з будинку, де мешкає жінка з обмеженими можливостями.

Порушила питання покинутих домоволодінь. Попрохала посприяти у встановленні власників,  аби навести на територіях лад, а за їх відсутності, вирішити питання відчуження майна у законному порядку.

Усі порушені питання взяті на контроль. Тетяна Куринна подякувала міському голові Сергію Зеленському за допомогу в роботі й сприянні у вирішенні проблемних питань квартальних комітетів, якими вона опікується.   

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада