Голова Лозівської тергромади зустрівся з керівницею Ощадбанку з приводу реалізації Програми міні-грантів для мікробізнесу

Голова Лозівської тергромади зустрівся з керівницею Ощадбанку з приводу реалізації Програми міні-грантів для мікробізнесу

Новини

30.06.2023

В Україні стартує новий проєкт, який передбачає надання безповоротних грантів мікробізнесу. Його мета – підтримка відновлення та стійкості мікропідприємств у деокупованих та постраждалих від війни регіонах України. Розмір грантової допомоги складає 4000 євро. Участь у Програмі зможуть взяти 750 підприємців з усієї України.  

Про це під час зустрічі, голову Лозівської тергромади Сергія Зеленського, поінформувала керуюча Лозівським відділенням Ощадбанку Олена Криворучко.

– Велика вдячність, що у воєнний час держава знаходить можливості підтримувати наш малий бізнес, відзначив Лозівський міський голова Сергій Зеленський. – Основа багатьох територіальних громад, у тому числі і нашої, це малий і середній бізнес. Від його розвитку залежить спроможність громади, наявність робочих місць, сплата податків.

Програма реалізовуватиметься у три етапи: перший – для постраждалих від війни; другий – для суб’єктів мікропідприємництва, які проводять господарську діяльність на деокупованих територіях; третій – для мікропідприємництва по усіх областях України, які є важливими для забезпечення   основними для населення товарами.

Для участі у програмі потрібно заповнити заявку через портал Дія Бізнес.

Для отриманням інформації підприємці можуть звернутись до будь-якого відділення Ощадбанку.

Проєкт реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ та Фондом розвитку підприємства в межах ініціативи «EU4 Business: Відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП в Україні» у партнерстві з  АТ «Ощадбанку.

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада