У Лозівській громаді розглянули можливість відновлення ОСББ

У Лозівській громаді розглянули можливість відновлення ОСББ

Новини

10.07.2023

Міський голова Сергій Зеленський 10 липня провів нараду з представниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Обговорили пошкодження, що залишаються після ворожих обстрілів та можливості подальшого відновлення. У зустрічі взяли участь голова Асоціації ОСББ Сергій Костюк та голова кількох об’єднань, член виконавчого комітету Лозівської міської ради Марина Гордійчук.

Лозівські керманичі наразі ведуть перемовини з партнерами, які надають підтримку ОСББ, – повідомив Сергій Зеленський. Міський голова додав, що підтримує ініціативу мешканців багатоповерхівок створювати об’єднання співвласників та брати відповідальність за свої будинки.

Продовжує працювати також комісія з розгляду питань щодо відшкодування збитків спричинених вибухами. Мешканці Лозівської громади подали 106 заяв на компенсації за пошкоджене майно. Половину з них вже розглянули. На жаль, не всі звернення задовільнять, адже за загальнодержавними нормами під компенсацію поки що не підлягають пошкодження, які люди відновили самотужки та місця загального користування.

Джерело: Лозівська міська територіальна громада