Лозівська громада проведе в останню путь 27-річного захисника України Владислава Шрамка

Лозівська громада проведе в останню путь  27-річного захисника України Владислава Шрамка. Прощання відбудеться на Центральному міському кладовищі 8 серпня о 12.00 годині.

Загинув захисник України, стрілець-оператор механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти військової частини А7286, старший  солдат  Владислав Шрамко,  6 серпня 2023 року у дорожньо-транспортній пригоді.

Після повномасштабного вторгнення росії на територію України Владислав без вагань став на захист рідної країни.  До останнього подиху був вірний Присязі та українському народу.

Народився Владислав 20 вересня 1995 року  у місті Лозова. В 2013 році здобув повну загальну середню освіту у Лозівській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 11 Лозівської міської  ради Харківської області. Скромний, веселий, товариський, мав організаторські здібності. Завжди брав активну участь у позакласних та  загальношкільних заходах, спортивних змаганнях.

В 2013 році вступив до Української Державної Академії залізничного транспорту за спеціальністю «Машинобудування». Після закінчення академії працював на Укрзалізниці.

Спільнота Лозівської  громади в цей гіркий час висловлює щирі співчуття батькам,  усім родичам, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка , Владислава Шрамка,  та розділяє їхнє горе.

Нехай добрий, світлий спомин про полеглого стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав, любив і шанував Владислава. Слава Герою!

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада