Привітали підприємців та обговорили можливості розвитку громади

З бізнесовцями Лозівської громади, до Дня підприємця України, зустрілися заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов та Лозівський міський голова Сергій Зеленський. З робочою поїздкою заступник очільника області перебував у Лозовій 2 вересня.

Під час наради розглянули державні програми підтримки, перспективні напрямки та презентували проєкт «SERVICE HUB – простір для місцевого та переміщеного бізнесу в Лозівській громаді». Лозівська громада пройшла конкурсний відбір за Програмою розвитку ООН. Загальна сума допомоги – понад 700 000 євро.

З нагоди професійного свята відзначили бізнесовців, які допомагають та розвивають рідну Лозівщину. Своє професійне свято підприємці України відзначають у першу неділю вересня. Подякували за їхню невтомну та важку працю.

«Шановні підприємці, дорогі наші захисники та захисниці економічного фронту, звернувся до присутніх Лозівський міський голова Сергій  Зеленський. –  Щиро вдячний кожному, хто з перших хвилин повномасштабного вторгнення був поруч, пропонував допомогу, підтримував захисників, переселенців, забезпечував мешканців громади необхідними продуктами, послугами та товарами. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою та успішною. Перемоги, добробуту, вдячних клієнтів, здоров’я, родинного затишку та злагоди.»

Подяки Лозівської міської ради вручили фізичним особам – підприємцям: Богданюк Вікторії,  Гарбузі Андрію, Кучеру Віктору, Фурніченко Любові.

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада