Комунальники Лозівської громади готові усувати наслідки негоди

Стан готовності техніки, наявність протиожеледної суміші, формування чергових бригад для посилення роботи у вихідні. Ці питання  обговорили на нараді з керівниками комунальних підприємств сьогодні, 8 грудня. Нарада пройшла під головуванням заступника Лозівського міського голови Дениса Петренка.

За даними синоптиків на Харківщину заходить черговий циклон.  Негода вируватиме у вигляді сильного снігу та хуртовин, що супроводжуватимуться сильними поривами вітру. На території Лозівської громади очікується ожеледиця.

Техніка КП “Еко-Сан” стовідсотково готова до боротьби з негодою, інформує керівник Володимир Селезньов. Вранці вже оброблено піщано-сольовою сумішшю центральні дороги, аварійні ділянки та шляхопроводи. Наразі тривають роботи з посипання територій зупинок та пішохідних переходів.

Загалом усі комунальні підприємства готові до роботи з усунення наслідків негоди. За необхідності до цієї роботи долучаться соціальні партнери.

Водіїв дорожники просять у найближчі дні без нагальної потреби не користуватися власним транспортом та бути вкрай обережними на дорогах.

 

 

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада