Працівників органів місцевого самоврядування відзначили з нагоди професійного свята

7 грудня в Україні відзначається день присвячений людям, що працюють в органах місцевої влади. З нагоди професійного свята, Дня місцевого самоврядування, висловили вдячність депутатам, працівникам органів місцевого самоврядування, органам самоорганізації населення, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність та людяність.

Саме вони представляють інтереси мешканців Лозівської міської територіальної громади у вирішенні найскладніших життєвих питань, дбають про розвиток  рідного краю, що у свою чергу робить країну міцнішою.

Особливі слова подяки прозвучали на адресу ветеранів самоврядування, які віддали часточку своєї душі на його становлення та розвиток.

 Подякували тим працівника місцевого самоврядування, які долучившись до лав Збройних Сил України, стали на захист рідної землі.

Перед початком церемонії нагородження присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх загиблих від російської навали. Згадали Героїв, які боролися і загинули за майбутнє України, невинних дітей, мирних українців.

Зі словами вдячності до працівників органів місцевого самоврядування звернувся Лозівський міський голова Сергій Зеленський. Керівник відзначив роботу усіх служб, які попри труднощі військового стану працюють на благо громади, підтримують соціально-вразливі верстви населення, приймають внутрішньо переміщених осіб, забезпечують роботу усіх сфер життєдіяльності міста та старокругів. Побажав скорішої Перемоги та миру.

Також Сергій Зеленський  подякував за постійну підтримку Лозівської тергромади керівникам Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову та Харківської обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко. Особливу вдячність висловив у вирішенні питань лікування та реабілітації військових.

Слова привітання від імені очільниці Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, на адресу працівників органів місцевого самоврядування Лозівської громади, передав заступник керуючого справами, начальник управління з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв’язків виконавчого апарату Харківської обласної ради Максим Колінько

Голова Лозівської військової адміністрації Володимир Ромах у своєму зверненні наголосив, що з початком повномасштабного вторгнення  перед Лозівською  тергромадою постали нові виклики і завдання,  що вона успішно долає.  Приймає внутрішньо переміщених осіб, на сьогодні їх у громаді понад 13 тисяч,  допомагає населеним пунктам, які знаходяться у прифронтовій зоні, підтримує Збройні Сили України.  За період воєнного стану Лозівська громада надала допомогу усім силовим структурам на понад шістдесят мільйонів гривень. Володимир Ромах  подякував керівникам і усім жителям громади за згуртованість у наближенні Перемоги!    

До привітань приєдналися голова Лозівської районної ради Вадим Гоч, помічник-консультант народного депутата України Юлії Світличної – Марина Кожевник.

Під час заходів керівники вручили кращим працівникам органів місцевого самоврядування обласні, міські та районні відзнаки.

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада