54-й окремій механізованій бригаді передали квадрокоптер з нічним баченням

Вручили обладнання секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір  та голова Лозівської районної ради Вадим Гоч.  Придбали квадрокоптер за рахунок коштів міжбюджетного трансферту направленого з бюджету Лозівської тергромади на виконання заходів «Комплексної районної Програми територіальної оборони Лозівського району та інших військових підрозділів Збройних Сил України на 2021-2026 роки». 

  • Одним з пріоритетів керівництва Лозівської тергромади, на чолі з Сергієм Зеленським, а також депутатів Лозівської міської і районної рад – є допомога військовим, – відзначив секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір  – Ми розуміємо, як зараз важко нашим захисникам, особливо на лінії зіткнення з противником, тому кожна допомога вона не просто важлива, а надважлива. Нам приємно виконати цю місію й передати квадрокоптер, який сподіваємося, покращить боєздатність вашого підрозділу.

Роман Багачов, командир взводу зв’язку 3-го механізованого батальйону 54 окремої механізованої бригади подякував керівництву Лозівської тергромади та Лозівського району за надану допомогу.  

  • Обладнання буде направлене на Куп’янський напрямок, де наразі наш підрозділ виконує бойові задачі. Найближчим часом вже допомагатиме нашим бійцям  нести службу та берегтиме їхнє життя.

Модель квадрокоптеру «DJI Mavic 3T» – нічні очі Збройних Сил України.  Це один з основних засобів, що дозволяє у темний час доби спостерігати за переміщенням противника та його накопиченням. Завдяки такому обладнанню збережено життя великої кількості особового складу Збройних Сил України. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *