На сесії міської ради депутати розглянули близько сотні питань

Відбулося пленарне засідання сьогодні, 29 лютого, під головуванням секретаря Лозівської міської ради Юрія Кушніра.

З основного – депутати Лозівської міської ради прийняли субвенцію з обласного бюджету розвитку, для закладів освіти, у розмірі 31 мільйон гривень. Кошти направлять на виготовлення проєктно-кошторисної документації для капремонтів та будівництва захисних споруд та капремонту харчоблоків.

Також з бюджету громади спрямували на підтримку Збройних Сил України та оборони понад 8 мільйонів гривень.

Затвердили звіт про виконання бюджету Лозівської тергромади за 2023 рік.

На порядок денний винесли питання Про внесення змін до рішення міської ради «Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». Рішенням, в структурі Управління праці та соціального захисту населення, ввели дві посади помічників ветеранів.

Наступним – депутати погодили ряд рішень, що стосуються житлово-комунального господарства. Затвердили зміни до Програми благоустрою Лозівської міської ради та Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Лозівської тергромади. Спрямували фінансову підтримку на безповоротній основі для здійсненні фінансово-господарської діяльності комунальним підприємствам «Тепловодосервіс», «Теплоенерго», «Житлово-Управляюча компанія».

Розглянули блок, з понад тридцяти рішень, який стосуються земельних питань.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *