Лозівська громада передала військовим тепловізор

Тепловізійний монокуляр для потреб однієї з військових частин, яка стримує ворога на Куп’янському напрямку, придбали за сприяння працівників виконавчого комітету Лозівської міської ради, його управлінь та відділів, а також Благодійного фонду “Разом у майбутнє”.
Передали обладнання командиру Андрію Яіцькому перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков та керуючий справами виконавчого комітету міськради Тетяна Запорожець.
– Вдячні вам за допомогу. Ми дійсно потребуємо подібного обладнання, що дає можливість дистанційного спостереження та виявлення живої сили противника, особливо у повній темряві, – наголосив Андрій Яіцький. – Від цього залежить робота на ураження, а головне – це збережені життя наших воїнів. Прилад негайно передам своїм побратимам для несення служби.
З можливістю спостереження на відстань до 2600 метрів, тепловізор Dahua PFI-R650 забезпечує високу продуктивність у різних кліматичних умовах і освітленості. Його теплове зображення забезпечує чітке і детальне уявлення про ситуацію, даючи змогу швидко розпізнавати та ідентифікувати об’єкти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *