Товариство Червоного Хреста передало лозівським медикам апарат УЗД

Портативний багатофункціональний апарат ультразвукової діагностики представники Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України передали Лозівському Термедоб’єднанню сьогодні, 20 березня.

– Ми гостро реагуємо на потреби громад, особливо у цей час, коли в медустановах на їхніх територіях,  лікується велика кількість внутрішньо-переміщених осіб, – відзначила заступник Харківської обласної організації Червоного Хреста Валентина Костенко. – Сьогодні приїхали до Лозівської громади. Виконуємо запит Лозівського термедоб’єднання – передаємо мобільний апарат УЗД.

Заступник Лозівського міського голови Валерій Крикун та керівництво термедоб’єднання  дякували партнерам за чергову допомогу. Медичний директор Лозівського ТМО Володимир Сергієнко зауважив, апарат зручний у використанні, дає можливість діагностувати в будь-який час і в будь-якому місці. Використовувати його планують для проведення ультразвукових досліджень тяжкохворих у відділеннях стаціонару № 1.

Валентина Костенко подякувала за співпрацю  керівництву Лозівської міської та районної рад і підтримку діяльності Лозівської міської організації Товариства Червоного Хреста.  Наголосила, Харківська обласна організація й надалі продовжить підтримувати Лозівську громаду.

Під час зустрічі представники Червоного Хреста, керівники громади та Термедоб’єднання  обговорили подальші напрямки співпраці щодо  поставки медичного обладнання для лозівських лікарень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *