У Лозівській громаді розпочинають заходи з весняного благоустрою територій

Організація толоки, початок ямкових ремонтів дорожнього покриття, озеленення міста – основні питання, на яких акцентував увагу голова Лозівської тергромади Сергій Зеленський на розширеній нараді з заступниками, керівниками відділів і управлінь міської ради та старостами.
Лозівський міський голова відзначив: «Погодні умови сприятливі, тому закликаю усіх активно долучатися до прибирання міста та населених пунктів у старостинських округах. Ліквідовувати стихійні звалища та наводити лад біля кладовищ. Провести роботу з керівниками підприємств, установ та організацій з виконання ними правил благоустрою на прилеглих територіях. Наша громада має бути чистою й охайною»
День довкілля у Лозівській громаді проведуть 6 квітня, поінформував начальник Управління житлово-комунального господарства Микола Пономар. Наразі тривають організаційні заходи – закріплення територій, виділення транспорту та паливно-мастильних матеріалів. Прибиратимуть парки, сквери, центральні вулиці. Запросять долучитися до цієї роботи підприємства, установи організації різних форм власності та усіх небайдужих містян.
Голова громади подякував тим старостам, які не чекаючи проведення Дня довкілля, вже почали організовувати прибирання територій в селах, обрізати дерева, вивозити сміття.
Щодо ремонту доріг. На засідання виконавчого комітету затверджено перелік вулиць, які ремонтуватимуть поточним ремонтом. Ямковий ремонт розпочинають з вулиці Кооперативної, як однієї з тих, якою рухається громадський транспорт. Дорожники провели прибирання узбічь. Наразі триває фрезерування пошкоджених ділянок асфальтобетонного покриття.
Комунальники поінформували, що наразі мають достатню кількість матеріалів, зокрема бітуму та щебню, для проведення ямкових ремонтів. Проблеми є з робочою силою.
Обговорили місця висадки саджанців верби та сосни, їх Лозівській громаді передають благодійники, догляд за молодими деревами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *