Міський голова подякував освітянам за новацій та подолання викликів

У Лозовій пройшов педагогічний серпневий триденний форум 2024 «Сміливі навчати». Протягом кількох днів освітяни занурювалися у зміни, що чекають на учнів і вчителів у новому навчальному році. Представили нові ініціативи та проєкти Управління освіти, навчалися разом з двомастами освітянами Лозівської громади на унікальних тренінгах від громадської спілки «Освіторія».

Під час відкриття до учасників форуму з привітальним словом звернувся Лозівський міський голова Сергій Зеленський. Відзначив роботу освітян, які попри труднощі воєнного часу знаходять можливості якомога детальніше донести знання учнями Лозівської громади, впроваджують нові надбання та долають виклики освітнього процесу. Подякував за підтримку освіти Лозівської громади з боку керівництва Харківської обласної військової адміністрації Олегу Синєгубову та обласної ради Тетяні Єгоровій-Луценко, депутатам обласної та міської рад.

Привітали з початком нового навчального року освітян громади – голова Лозівської районної ради Вадим Гоч, начальниця Управління освіти, молоді та спорту Вікторія Урванцева, голова Лозівської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Лариса Добродум.

Під час форуму керівники вручили відзнаки міської та районної рад, Управління освіти молоді та спорту й сувенірні бокси.

Цінний подарунок від Лозівського міського голови, Подяку Лозівської міської ради та її виконавчого комітету, за складання Національного мультипредметного тесту на 200 балів та сувенірний бокс отримує: випускниця 2024 року Лозівського ліцею №5 «Лінгва» – Анастасія ШПИЛЮКОВА.

Грамотою Лозівської міської ради, за високий професіоналізм, виваженість, старанність, наполегливу та самовіддану працю задля розвитку освітньої галузі Лозівської громади та сувенірним боксом нагороджуються:

ДАНИЛЬЧЕНКО Юлія Миколаївна – вчитель української мови та літератури Лозівського ліцею №4.

ЛЕУСЕНКО Катерина Іванівна – директор Лозівського закладу дошкільної освіти №4.

ПЕРЕСЕЧАНСЬКИЙ Валерій Іванович – вчитель фізики та астрономії Лозівського ліцею №4.

Пам’ятною сублімацією Лозівської міської ради та її виконавчого комітету, Подякою Управління освіти, молоді та спорту з нагоди 50-річчя від дня заснування закладу та сувенірним боксом нагороджується: колектив Лозівського закладу дошкільної освіти №12, директор – Марина НАСТАЧЕНКО.

Грамотою Лозівської районної ради за результативну працю, компетентність та ініціативу, наполегливість, старанність, з нагоди проведення Лозівського серпневого форуму «Сміливі навчати» та сувенірним боксом нагороджується:

АКСІНІНА Надія Миколаївна – заступник директора з виховної роботи Лозівського ліцею №12

ВОРОПАЄВА Маргарита Олександрівна – педагог-організатор Лозівського ліцею №10

МАКОДЗЕБА Ольга Олександрівна – вчитель фізики Лозівського ліцею №11

Подяку Лозівської районної ради за успішну реалізацію проєкту за підтримки ЮНІСЕФ «Посилення інклюзивної освіти для дітей з особливими освітніми потребами» та сувенірний бокс отримує колектив Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», директор – Оксана ШАЛАМОВА.

Подяку Управління освіти, молоді та спорту за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді та сувенірний бокс отримують: колектив Лозівського ліцею №5 «Лінгва», директор Алла СЕРЕДА, також колектив отримує подяку Управління освіти з нагоди 25-річчя з дня заснування закладу освіти.

Колектив Лозівського ліцею №10, директор Наталія РОШКА.

Подяку Управління освіти, молоді та спорту, за підготовку випускників до складання Національного мультипредметного тесту на 200 балів та сувенірний бокс отримують:

Алла ЗАХАРЧЕНКО, вчитель англійської мови Лозівського ліцею №5 «Лінгва»

Тетяна СЕНДЕЦЬКА, вчитель історії Лозівського ліцею №10.

Подяку Управління освіти, молоді та спорту, з нагоди ювілею від дня заснування закладу та сувенірний бокс отримують:

Колектив Лозівського ліцею №12, директор – Наталія ШПОРТЮК, 55 років з дня заснування

Колектив Орільського ліцею, директор – Володимир ДУШКО, 60 років з дня заснування, також колектив закладу отримує Подяку Управління освіти, молоді та спорту за реалізацію міжнародних освітніх проєктів та ініціатив.

Подяку Управління освіти, молоді та спорту за вагомий внесок у впровадження інновацій і активну участь у розбудові мережі інституційного партнерства галузі освіти Лозівської громади, реалізацію міжнародних освітніх проєктів, ініціатив та сувенірний бокс отримують:

Колектив Лозівського ліцею №1, директор Валентина НЕЧВОЛА.

Колектив Лозівського ліцею №3, директор Олег ІНДЕНКО.

Колектив Лозівського ліцею №4, директор Вікторія ШАЛІМОВА.

Колектив Лозівського ліцею №7, директор Олена БОГИМСЬКА.

Колектив Панютинського ліцею, директор Тетяна МОХАРЄВА.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *