Нагальні для Лозівщини питання порушили на Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України

“Нагальні для Лозівщини питання порушили на Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України.
Начальник ХОВА Олег Синєгубов доповів про початок навчального року, підготовку до осінньо-зимового періоду та відновлення знищеного. Вдячний за допомогу в облаштуванні укриттів освітніх закладів Лозівської громади. Безпеку дітей та інших мешканців громади вважаю найважливішим питанням – одночасно з підтримкою Збройних Сил України.
Ще одна надзвичайно гостра проблема нашої громади, що також була заявлена на Конгресі – відновлення об’єктів теплопостачання та компенсація різниці тарифів. Цінуємо підтримку Асоціації міст України. Її виконавчий директор Олександр Слобожан вчергове порушив питання державної компенсації. Зокрема, необхідність розгляду законопроекту 10383, котрим пропонуються зміни до Державного бюджету на 2024 рік.
Підтверджена компенсація різниці тарифів лише по Лозівському КП «Теплоенерго» перевищує 150 млн грн. Без цих коштів підприємство опинилося у вкрай складному становищі, а підготовка тепломереж – під загрозою. Маємо значно нижчий рівень готовності до зими, ніж у такий самий період минулого року.
Переконаний, лише разом подолаємо усі виклики!
Все буде Україна!” – Сергій Зеленський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *