Подякували за службу та передали допомогу: лозівських рятувальників привітали з професійним святом

День рятівника України відзначають 17 вересня за указом президента України 2008 року. Цього дня вітають пожежних, співробітників ДСНС і працівників аварійно-рятівних служб.

Від імені Лозівського міського голови Сергія Зеленського, виконавчого комітету міської ради, депутатського корпусу, привітання та засоби для покращення несення служби Лозівському районному управлінню Головного Управління ДСНС у Харківській області передав його перший заступник Олександр Жидков.

– Ваша служба важка й небезпечна, особливо зараз під час повномасштабного вторгнення, – відзначив керівник. – Саме ви рятуєте постраждалих під час обстрілів, знешкоджуєте ворожі боєприпаси, гасите пожежі та розбираєте завали. Ми, лозівчани, пишаємося вами, вашою мужністю, стійкістю та витривалістю. Й дякуємо за службу на благо не лише жителів Лозівщини, а й сусідніх районів та областей.

У День рятівника побажав безпечної служби, міцного здоров’я та якнайшвидшої перемоги України.

З нагоди професійного свята Олександр Жидков вручив лозівським рятувальникам Сертифікат на дизельне паливо та передав спецінструмент отриманий завдяки співпраці з благодійною організації «БФ «Шлях Україна».

– Наявність такого спецінструменту підвищує ефективність  гасіння пожеж та ліквідації наслідків аварій, – говорить заступник начальника 24 ДПРЧ Євгеній Усатенко. Його використовуватимуть під час проведення аварійно-рятувальних робіт – для розрізання бетонних та металевих конструкцій на дорожньо-транспортних пригодах, гасіння пожеж в домогосподарствах та інших приміщеннях.

Привітав своїх колег зі святом начальник 9-го державного пожежно-рятувального загону Головного Управління ДСНС у Харківській області Євген Шевченко: «Усі труднощі, які ми долаємо під час несення служби – це все завдяки професіоналізму кожного рятувальника. На сьогодні, окрім викликів воєнного часу,  додалася складна екологічна ситуація, пов’язана з засухою. Тож щоденно пожежно-рятувальним загоном доводиться реагувати на велику кількість повідомлень про пожежі в екосистемах та лісових пожеж.»

Євген Шевченко подякував Лозівській громаді за тісну співпрацю у напрямках ліквідації надзвичайних ситуацій, що виникають в населених пунктах,  допомогу з пальним,  покращення побутових умов співробітників, які заступають на добові чергування.Наголосив: «Громада, пожежно-рятувальні підрозділи, служби цивільного захисту та комунальники спільно стоять на захисті майна лозівчан, їхнього здоров’я та життя.»

За сумлінну службу, виконання громадського обов’язку відповідальність і надзвичайну згуртованість,  небайдужість та з нагоди професійного свята – Дня рятівника

 Подяка Лозівської міської ради Харківської області оголошується:

 ГАПОНЕНКУ ОЛЕКСІЮ ОЛЕКСАНДРОВИЧУ, провідному інспектору відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Лозівського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області, капітану служби цивільного захисту

 ІВАНОВУ ВОЛОДИМИРУ АНАТОЛІЙОВИЧУ, старшому пожежному-рятувальнику 24 ДПРЧ 9 ДПРЗ, майстру-сержанту служби цивільного захисту

КАНІБОРУ ДЕНИСУ СЕРГІЙОВИЧУ, командиру відділення 24 ДПРЧ 9 ДПРЗ, головному майстру-сержанту служби цивільного захисту

САМОФАЛУ ОЛЕКСАНДРУ ДМИТРОВИЧУ, пожежному-рятувальнику 35 ДПРП 9 ДПРЗ,

сержанту служби цивільного захисту

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *