З дня визволення України від нацистських окупантів минуло 80 років

З цієї нагоди сьогодні, 28 жовтня, у Лозовій на Меморіалі Слави відбувся мітинг присвячений річниці визволення від нацистів. Присутні згадали героїчні подвиги своїх предків, які боролися за свободу та незалежність, визволяючи українські землі від нацистського ярма.
Сьогодні, через 80 років, все повторюється – знову українцям довелося стати на захист рідної землі в російсько-українській війні, яка триває вже 11-й рік, доводячи, що дух визволення та прагнення до свободи непохитні.
Присутні схилили голови в молитві за спокій душ тих, хто визволив нашу землю від нацистської навали, і тих, хто сьогодні продовжує цю боротьбу, відстоюючи свободу і мир для України. Вшанували пам’ять загиблих героїв хвилиною мовчання.
На честь загиблих воїнів-визволителів української землі до Братських могил лягли пам’ятні квіти від керівництва Лозівської громади, Лозівської районної військової адміністрації та районної ради, нинішніх захисників України та захисників правопорядку, ветеранів та старост. Кожна квітка, що лягла на могили героїв, є виявом безмежної шани і поваги до їхнього подвигу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *