Щорічну акцію з благоустрою «За чисте довкілля» проведуть силами комунальних підприємств

P1090890

На засіданні виконавчого комітету 23 березня затвердили рішення про проведення у Лозівській міській територіальній громаді щорічної акції за «Чисте довкілля», яка триватиме з квітня по травень. Щороку до прибирання парків, скверів, вулиць та мікрорайонів залучають колективи підприємств, установ та організацій, студентську та учнівську молодь, мешканців громади. У цьому році через карантинні обмеження акцію «За чисте довкілля» проведуть силами комунальних підприємств, що здійснюють свою діяльність у сфері благоустрою, житлово-комунального та дорожнього господарства. Традиційний масовий День благоустрою в громаді не запланований.

Управління житлово-комунального господарства та будівництва міської ради проведе організаційну роботу з керівниками підприємств, установ та організацій усіх форм власності, населенням міста та старостинських округів щодо вжиття заходів з належного санітарного утримання власної та прилеглої територій, але з дотриманням усіх протиепідемічних норм.

– Є певні карантинні обмеження, але з їх врахуванням ми маємо доглядати за станом нашого міста постійно, не тільки під час проведення акції «За чисте довкілля», – сказав перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков. – Окрім комунальників, на яких безпосередньо покладені обов’язки з наведення благоустрою по місту, санітарний стан своїх прилеглих територій повинні контролювати керівники підприємств, установ і організацій, а також населення.

Джерело: Лозівська міська рада