Депутати виділили кошти на коригування проєкту з реконструкції спорткомплексу Лозівського МПК

01

Проєкт «Реконструкція з прибудовою спортивного комплексу Лозівського міського Палацу культури» подається до Міністерства розвитку громад та територій України на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. На сьогодні проєкт потребує приведення у відповідність до нових державних будівельних норм, оскільки розроблявся у 2018 році. Для подальшої його реалізації необхідно відкоригувати проєктну документацію, провести комплексну експертизу та виготовити топографо-геодезичну зйомку земельної ділянки. На ці роботи депутати на позачерговій сесії міської ради сьогодні, 5 квітня, виділили 400 тисяч гривень.

Загальна вартість проєкту «Реконструкція з прибудовою спортивного комплексу Лозівського міського Палацу культури за адресою: пр. Перемоги 1, м. Лозова Харківської області» станом на 2018 рік складає 63 млн грн. Спортивний комплекс призначений для денних і вечірніх занять спортом. До його складу за проєктом будуть входити приміщення:

  • – існуючий спортивний зал, площею 620,14 кв.м.
  • – гімнастичний зал, зал для тактичної підготовки з різних видів спорту, зал для силових тренувань, зал для настільного тенісу;
  • – роздягальні з душовими та санвузлами
  • – тренерська
  • – хол з гардеробною площею
  • – медично-відновлювальний центр

Крім цього для людей з обмеженими фізичними можливостями та осіб з інвалідністю в спортивному комплексі запроєктовані доступні входи та зручності для занять спортом і санвузли.

–>

Джерело: Лозівська міська рада