У Лозівському Палаці культури та Краснопавлівському краєзнавчому музеї нові керівники

P1970113

За результатами конкурсу, який відбувся сьогодні, 5 травня, Лозівський міський Палац культури очолив Віктор Гаращук, Краснопавлівський краєзнавчий музей – Світлана Березуцька. Кандидати приступлять до роботи з 7 травня.

– Конкурси на заміщення вакантних посад Управлінням культури оголошені 21 березня й тривали упродовж місяця, – розповіла начальниця Олена Пуга. – На кожну посаду претендували по одному кандидату. Кожен з них презентував план розвитку закладу культури, який планує очолити, терміном на один рік і на п’ять років. З завданнями кандидати впоралися успішно.

Віктор Гаращук розповів, що має на меті співпрацювати з сусідніми громадами, спільно з творчим колективом Палацу організовувати проведення фестивалів і конкурсів, а головне залучити до співпраці молодь – основний потенціал Лозівської громади й країни у цілому.

Довідкова інформація:

Гаращук Віктор Феодосійович, 1973 року народження, освіта вища. Має більше 20-ти років роботи на керівних посадах у засобах масової інформації. З 1993 по 2003 роки працював у ТРК «Сігма», ТРК «Лозова», газеті«Голос Лозівщини». З 2005 по 2016 роки – директор ТОВ «ТРК «Сігма». Останнє місце роботи – керівник ПП «Медіа-Вімакс» та ТОВ «Терра-Медіа».

Березуцька Світлана Володимирівна, 1965 року народження. За фахом бухгалтер, працювала у Лозівській райспоживспілці, Краснопавлівському ВУЖКГ. З січня 2007 року по теперішній час була головним бухгалтером Краснопавлівської селищної ради, нині старостинського округу.

–>

Джерело: Лозівська міська рада