Слов’янська онкоклініка запропонувала співпрацю лозівським медикам

IMG 7995

Лозівський міський голова Сергій Зеленський та керівники первинної і вторинної ланки медицини 26 травня зустрілися з директоркою онкологічної клініки Святого Пантелеймона, яка розміщується у місті Слов’янськ Донецької області. Керівниця Наталія Лук’яненко розповіла, що клініка надає широкий спектр послуг онкохворим. У найближчий час у закладі відкриється відділення реабілітації постковідного синдрому. Окрім того, планується організація зустрічей пацієнтів з провідними фахівцями у сфері онкології.

Лозівські медики поінформували, що наразі усі онкохворі направляються на лікування до Харківського обласного онкоцентру. Відзначили, що поява неподалік Лозової ще одного медичного закладу – це альтернативний варіант для мешканців громади, які потребують допомоги.

  • – Ми готові до співпраці з клінікою, якщо це дійсно буде корисно хворим з нашої громади, – зауважив міський голова Сергій Зеленський. – У нас вже є досвід соціального партнерства з офтальмологічним центром «Ясний зір». За домовленістю фахівці в рік роблять 12 безкоштовних операцій з оперативного лікування катаракти. Пацієнтів визначають на засіданні ради з вирішення питань надання адресної допомоги.

–>

Джерело: Лозівська міська рада