Керівники міста зустрілися з представниками обласної спілки ветеранів АТО

IMG 3941Зустріч з представниками Харківської обласної громадської організації «Спілка ветеранів АТО» відбулася сьогодні, 13 серпня. Розглянули питання співпраці між владою та учасниками АТО та ООС, які мешкають на території Лозівської тергромади.

Перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков відзначив, що питання, які знаходяться у компетенції органів місцевого самоврядування, максимально вирішуються, налагоджена взаємодія з управліннями та відділами. Для більш тісної співпраці в Управлінні праці та соціального захисту населення створюється Центр надання допомоги учасникам бойових дій. На посади керівника Центру та головного спеціаліста буде оголошено конкурс, у якому взяти активну участь пропонують учасникам АТО та ООС. 

Під час зустрічі порушили питання виділення земельних ділянок учасникам АТО та ООС. Секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір відзначив, що робота у цьому напрямку налагоджена. Питання щодо виділення земельних ділянок Атовцям виносяться на кожну сесію міської ради. На останній – розглянуто 18 клопотань щодо забезпечення учасників АТО та ООС земельними ділянками площею 2 га для ведення особистого селянського господарства.

Голова Лозівської спілки учасників АТО Сергій Бєсєда подякував за постійну підтримку й допомогу з боку влади, як учасників бойових дій так і членів їхніх родин.

–>

Джерело: Лозівська міська рада