У Лозовій до 30 річниці Дня Незалежності України провели велопробіг

IMG 5517

Цього року відбувся п’ятий міський велопробіг “Спорт єднає”. Пройшов захід сьогодні, 21 серпня. 136 прихильників велосипедного спорту, які зареєструвалися для участі, здолали по місту десятикілометровий маршрут. Старт відбувся у сквері Шевченка, далі по вулиці Слобожанській, проспектом Перемоги, вулицями Павлоградській  та Соборній із фінішем на Бульварі Шевченка, де на велосипедистів очікували конкурси та нагородження.

Організатори визначили переможців у номінації «Наймолодший і найстарший учасники» переможцями стали 72-річний чоловік та 7-річний хлопчик, найбільшою велосипедною родиною визнано родину Воропаєвих, у номінації “Найоригінальніший велосипед” перемогла родина Яриш.

Від імені Лозівського міського голови учасників велопробігу привітав його заступник Володимир Барановський: “Ми відновлюємо проведення традиційних міських велепробігів. Приурочуємо захід 30-й річниці Дня Незалежності Украни. Минулого року нам не вдалося провести його через карантинні обмеження.  Я впевнений, що всі учасники отримають масу задоволення та позитивних емоцій.”

Подяку за підтримку в проведенні велопробігу організатори свята передали міському голові Сергію Зеленському, Лозівському відділу ГУНП України в Харківській області та інформаційним партнерам.

–>

Джерело: Лозівська міська рада