У Лозовій ремонтуватимуть колектор на 3-му мікрорайоні

IMG 7413Підрядник – ТОВ “Спецінжиніринг Постач” ремонт самопливного каналізаційного колектору, який відводить стоки з 3-го мікрорайону, розпочне відразу після надання Державною архітектурною будівельною інспекцією дозволу на початок робіт. Підрядна організація замінить 1185 метрів залізобетонної труби на поліетиленову. Частину робіт виконає відкритим способом, частину – шляхом санації. Роботи фінансуватимуться за рахунок коштів обласної субвенції, на це надійшло 12 мільйонів гривень.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський зустрівся з представниками підрядної організації. Наголосив на якості виконання робіт та дотримання термінів передбачених угодою.

В Управлінні Житлово-комунального господарства повідомили, що за умовами договору, роботи проводитимуть без відключень 3-го мікрорайону від водопостачання. Стоки відводитимуть шляхом перекачки.

Каналізаційний колектор укладався ще у 1983 році. Він перебуває в аварійному стані. Виділення коштів на ремонт колектору на обласному рівні постійно порушував Лозівський міський голова Сергій Зеленський.

–>

Джерело: Лозівська міська рада