Біля Лозівського вищого коледжу мистецтв оновлюють дорожнє покриття

6be5695e 49b5 4947 a976 bd3493650e42

Роботи з благоустрою території біля Лозівського вищого коледжу мистецтв проводять за проєктом реконструкції Південного колектору. Там оновлюють дорожнє покриття та пішохідні доріжки. Це завершальний етап робіт.

Загальна протяжність Південного самопливного каналізаційного колектору складає 2,8 кілометра. У березні 2018 року в місті склалася критична ситуація з чисельними обвалами на Південному каналізаційному колекторі, що призвело до відключення від водопостачання 45-ти тисяч населення мікрорайонів Лозової.

Роботи із повної заміни трубопроводу здійснювали частково відкритим способом, частково – методом санації. Відремонтували 77 колодязів, відновили камеру гасіння. Велись роботи з благоустрою території – заасфальтовано в’їзд з вулиці Машинобудівників у Домаський старостинський округ та на вулицю Супруна. Заасфальтовано ділянку дороги біля КНС-4 у Домасі.  Укладався тротуар та облаштовувалася клумба біля Лозівського вищого коледжу мистецтв.

У Лозовій також розпочнуться роботи із ремонту колектору, котрий відводить стоки з 3-го мікрорайону. Підрядна організація замінить 1185 метрів залізобетонної труби на поліетиленову. Роботи фінансуватимуться за рахунок коштів обласної субвенції, на це надійшло 12 мільйонів гривень.

–>

Джерело: Лозівська міська рада