У Лозівській тергромаді працюють над покращенням якості надання соціальних послуг

IMG 9919

Представники установ та закладів соціальної сфери Лозівської тергромади взяла участь в онлайн-нараді з обговорення проєкту Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг у Лозівській міській територіальній громаді на 2021-2027 роки. Розробила її, в рамках проєкту «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі», консультантка ГО «Інститут соціальної політики регіону» Анна Колохіна. Реалізується він за фінансової підтримки Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ).

В онлайн режимі учасники наради детально опрацювали кожен розділ Стратегії розвитку системи надання соціальних послуг у Лозівській міській територіальній громаді на 2021-2027 роки. Обговорили внесення правок та доопрацювань. У подальшому документ винесуть на обговорення громадськості.

Для онлайн обговорення Стратегії, використали нове мультимедійне обладнання. Отримали його в рамках проєкту «Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України» програми GIZ «Перспективи розвитку східних регіонів України», яка діє за дорученням уряду Німеччини.

Всього в громаду передали сім комплектів для організації внутрішніх та зовнішніх комунікацій в онлайн-режимі. Загальна вартість цього обладнання понад 300 тисяч гривень.

–>

Джерело: Лозівська міська рада