У Лозовій відновлюють газопостачання після аварійного відключення

photoСтаном на 13 годину 13 жовтня у Лозовій підключили до газопостачання 900 абонентів. Працівники АТ «Харківгаз» запевняють, перевіряють у помешканнях лише газове обладнання – договорів на техобслуговування та платіжок не вимагають. Завдання – максимально швидко відновити газопостачання. У Лозові наразі працює 40 бригад газовиків з Красноградської, Кегичівської, Сахновщинської та Лозівської дільниць.

12 жовтня об 11 годині на адресу аварійно-диспетчерської служби АТ «Харківгаз» надійшли звернення від лозівчан про відсутність газопостачання у будинках. Після обстеження мереж, спеціалісти встановили факт несанкціонованого перекриття невідомими особами засувки на газопроводі високого тиску в районі Цегляного заводу. Внаслідок чого без газопостачання залишилось 16,2 тисяч квартир багатоквартирних будинків в центральній частині міста Лозова та на 1,2,4,5 6,9 мікрорайонах. Про факт несанкціонованого втручання в роботу газорозподільних мереж АТ «Харківгаз» повідомило правоохоронні органи.

Лозівський міський голова Сергій Зеленський 12 жовтня зібрав медіа громади на прес-конференцію. Повідомив обставини події та назвав випадок на газових мережах – злочином.

–> –>

Джерело: Лозівська міська рада