Хворих COVID-19 більшає: голова громади обговорив ситуацію із правоохоронцями

IMG 4097

Лозівський міський голова Сергій Зеленський 25 жовтня провів нараду з правоохоронцями, силовиками та рятувальниками. Обговорювали стрімке поширення ковіду та пожежі в екосистемах.

На ранок 25 жовтня у Лозівському ковідному стаціонарі лікується 209 пацієнтів: інфікованих COVID-19, тих, хто очікує на результати досліджень,та хворих пневмонією. Через поширення коронавірусу у стаціонарі №2 збільшили кількість ліжок – з 175 до 240. За словами Лозівського міського голови, лікувальний заклад має ще додаткові місця, однак через брак медперсоналу надалі збільшувати їх немає змоги.

Голова громади попросив усіх причетних посилити контроль за дотриманням карантинних заходів.

Про проблему пожеж в екосистемах громади доповів заступник міського голови Олексій Коран. Керівник попросив правоохоронців розслідувати причини займань якомога оперативніше та наголосив на ситуації в Орільському старостинському окрузі. Посадовці навели докази, що пожежі на цій території можуть бути масовими умисними підпалами.

За інформацією рятувальників, цьогоріч у Лозівській громаді сталися 342 пожежі, 8 людей загинули – серед них одна дитина, ще 11 осіб травмувалися.

–>

Джерело: Лозівська міська рада