У Лозівській громаді запустили котельні

photo 2021 10 25 17 07 40

У Лозовій, Панютиному та Катеринівці запустили усі 16 котелень КП «Теплоенерго». Про це комунальники доповіли Лозівському міському голові на нараді 25 жовтня. Голова громади подякував тепловикам за їхню роботу та побажав стабільного опалювального сезону.

За технологічним процесом, до ранку 26 жовтня в помешканнях лозівчан має потеплішати.

Дитсадки, школи та інші заклади соціальної, культурної і медичної сфер опалюють теж з 25 жовтня, окрім лікувальних стаціонарів у Катеринівці, на 4 мікрорайоні та у Панютиному – їх почали обігрівати раніше. У Краснопавлівці котельні теж запустили.

Як пояснив директор «Теплоенерго» Сергій Малишев, саме 25 жовтня виповнюється третя доба, коли середня температура стала нижчою +8 градусів – це є передумовою для початку опалювального сезону.

Керівник зауважив, для зміни температури в мережах – за похолодання або потепління на 1 градус – необхідно 4 години, тому за значних погодних коливань можливі перегріви або тимчасово недостатнє опалення.

У цей опалювальний сезон лозівчани входять із «старим» тарифом, вартість послуги у Лозовій вирішили не підвищувати. У зв’язку з цим КП «Теплоенерго» необхідно буде компенсувати різницю тарифів – 29 мільйонів гривень. Громада сподівається на підтримку держави.

–>

Джерело: Лозівська міська рада