Керівники громади взяли участь у нараді з питань цивільного захисту, медицини та соціальної сфери

IMG 0855

Відбулася нарада під головуванням т.в.о. голови Харківської обласної державної адміністрації Олександра Скакуна у режимі відео конференції сьогодні, 17 листопада.

Лозівську тергромаду представляли Лозівський міський голова Сергій Зеленський, профільні заступники, начальники управлінь та відділів міської ради, керівники первинної та вторинної ланки медицини та ДСНС.

На порядок денний винесли питання стану цивільного захисту в територіальних громадах. Створення та функціонування підрозділів пожежної місцевої охорони. Обговорили досвід забезпечення функціонування підрозділу місцевої пожежної охорони у Пісочинській територіальні громаді. Радниця міністра Внутрішніх справ Ганна Міщенко поінформувала про впровадження пілотного проєкту профілактики залежностей у дітей шкільного віку.

Учасники наради розглянули нагальне питання щодо ефективності використання державного майна в Харківській області. Обговорили питання співфінансування центральних районних лікарень з бюджетів тергромад. Та питання стану упровадження безбар’єрного простору в установах, підприємствах та організаціях Харківської області.

–>

Джерело: Лозівська міська рада