Комунальники та соціальні партнери боролися з наслідками негоди

photo 2021 12 29 11 00 36

Станом на 21.00 годину 28 січня у Лозівській тергромаді випало понад 20 сантиметрів снігу. На боротьбу зі сніговими заметами виїхала техніка комунальних підприємств, управителів житлових будинків та соціальних партнерів.

Дві одиниці снігоприбиральної техніки КП «Еко-Сан» почали розчищати снігові замети з 14.00 години 28 січня, розповідає директор підприємства Володимир Селезньов. Після завершення снігопаду, з 21.00 години, на дорогах та тротуарах міста працювало сім одиниць техніки. Зранку для безпеки руху транспорту на дороги міста висипали 30 тонн піщано-сольовою суміші. Двірники підприємства займалися розчищенням зупинок з 19.00 до 22.00 години 28 січня, продовжили роботи наступного ранку, з 6.00 години.

Вранці, 29 січня, після зміни, сім одиниць техніки КП «Еко-Сан» продовжує працювати на Авилівському боці міста та на так званому Сахаліні.

Половину внутрішньо квартальних доріг та тротуарів, центральної частини міста та мікрорайонів, вже прибрали від снігу техніка та двірники управителів житлових будинків, повідомив директор КП «Житлово-управляюча компанія» Володимир Бреус. На цих ділянках з 6.00 години ранку працює шість одиниць техніки. З 5.00 години розчищати тротуари біля житлових будинків вийшли двірники. Повністю упоратися з роботами на внутрішньо-квартальних дорогах та тротуарах планують до вечора.

Як і кожного року, до розчищення міста та старостинських округів від снігових завалів, долучилися соціальні партнери.

–>

Джерело: Лозівська міська рада