Дитяча поліклініка та Краснопавлівський дитсадок: обговорили готовність проєктів

IMG 6089

Лозівський міський голова Сергій Зеленський зібрав нараду щодо проєктів, які планують реалізувати за рахунок співпраці з Європейським інвестиційним банком. Її провели 11 лютого за участі керівників громади, медиків, освітян, фінансистів, будівельників та проєктантів

Наразі готують до реалізації два проєкти для дітей – це створення «Дитячої поліклініки майбутнього» та капітальний ремонт дитячого садка «Оленка» у Краснопавлівці.

Залучені фахівці проаналізували актуальність проєктно-кошторисної документації. Домовилися зробити необхідні коригування, у зв’язку із подорожчанням будівельних матеріалів та змінами будівельних норм.

Лозова понад 5 років добивається створення «Дитячої поліклініки майбутнього». Колишню дитячу поліклініку закрили більше 10 років тому. З впровадженням медичної реформи дорослих та дітей стали приймати універсальні сімейні лікарі. Однак лозівські медики та керівництво громади вважають, що дітям необхідно окремо від дорослих пройти медичний огляд, отримати якісну консультацію лікаря-педіатра або зробити вікові щеплення.

Дитячу поліклініку планують розмістити у триповерховій прибудові до поліклінічного відділення на 4 мікрорайоні.

–>

Джерело: Лозівська міська рада