Міський голова зустрівся з тренером футбольної команди “Лозова-Панютине”

IMG 6112

Під час зустрічі обговорили перспективи участі команди  в обласних змаганнях у сезоні 2022 року. Сергій Лученцов – головний тренер футбольної команди “Лозова-Панютине” розповів голові громади Сергію Зеленському про потреби спортсменів під час тренувань та виїздів й участі у змаганнях. Команда розпочала сезон у зимовому чемпіонаті Харківської області. У першій грі з суперниками з Сахновщини здобула перемогу з рахунком 5:0. Голи забили – Меркулов Дмитро, Гребенюк Кирило, Махлоєв Роман, Галушка Владислав, Сухомлин Едуард.

Тренер просив міського голову сприяти вирішенню питання щодо фінансової підтримки виїздів на змагання. Сезон тільки розпочався й попереду у команди ще багато ігор. Турбується тренер про збереження складу команди. Деяким гравцям, інші райони запропонували ліпші умови перебування у командах.

Фінансування команди здійснюється за рахунок Комплексної програми підтримки освіти молоді та спорту міської ради. Міський голова Сергій Зеленський під час наради доручив розглянути можливість збільшення її фінансування. Депутата Андрія Бакуліна, присутнього на зустрічі, просив порушити дане питання на депутатських комісіях. Футбольній команді «Лозова-Панютине», яка представляє Лозівську тергромаду на обласних змаганнях необхідно забезпечити всебічну підтримку, переконаний Сергій Зеленський.

–>

Джерело: Лозівська міська рада