Компанія ТОВ «ТЕРРА»

 

Компанія ТОВ «ТЕРРА» була заснована у 1998 році.

 

З моменту заснування і до сьогоднішнього дня підприємство працює 24 години на добу.
Основними напрямками діяльності Компанії є переробка зернобобових культур і виробництво на їх основі натуральних круп, пластівців і каш з фруктово-ягідними, овочевими та іншими добавками природного походження.
Чисельність персоналу – 400 осіб.

 

Технології та обладнання
Для виробництва продукції, що відповідає світовим стандартам якості, Компанія використовує не тільки інноваційне вітчизняне обладнання, а й обладнання провідних виробників Німеччини, Італії, Франції, Південної Кореї та інших країн.

Якість та екологічність

Підприємство має власну сертифіковану лабораторію.
У технологічних процесах не використовуються газ, мазут та інші шкідливі горючі речовини – споживані пара і тепло виробляються біокотельною.

7 років тому ми повністю відмовилися від природного газу. Для вироблення пара використовуються  відходи власного виробництва. Пара іде в цеха, сушильний комплекс та на опалення теплиць, де ми вирощуємо органічні овочі.
У виробничих цехах встановлені сучасні очисні системи, що запобігають шкідливим викидам в атмосферу.
Компанія «ТЕРРА» сертифікована за системою менеджменту якості ISO 9001 та системою менеджменту безпеки харчових продуктів FSSC 22000; за стандартом «Халяль», що дозволяє експортувати продукцію в мусульманські країни і неодноразово проходила перевірки на відповідність стандартів «Кашрут». Також, наша компанія має сертифікат «Organic Standard», що дозволяє переробляти органічну продукцію.

Продукція ТМ «ТЕРРА»

 

Цілі Компанії – розробляти і випускати якісну, натуральну і корисну для здоров’я споживачів продукцію.
Асортимент продукції, що виробляється налічує понад 100 найменувань.

Продукція не містить консервантів, барвників та синтетичних добавок.
Якості продукції ТМ «ТЕРРА» довіряють понад 100 наших партнерів у 41 країні світу. Компанія є лідером з експорту продукції серед українських виробників круп і пластівців.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=rnIwjdb3p7U{/youtube}