Ігор Терехов привітав переможців спартакіади

Ігор Терехов привітав переможців спартакіади
Урочисте нагородження переможців та призерів спартакіади «Битва Департаментів, КП та районних адміністрацій міста-героя Харкова» відбулося сьогодні, 31 жовтня.

У змаганнях взяли участь 620 комунальників. Спартакіада проводилася в кілька етапів з таких видів спорту: футзал, пляжний волейбол, кіберспорт, боулінг, більярд, настільний теніс, бадмінтон та шахи. 

Переможців і призерів  змагань нагородив Харківський міський голова Ігор Терехов. Очільник міста зазначив, що, незважаючи на важкі часи, важливо приділяти час активностям, відпочинку та відновленню, а також подякував учасникам за продовження добрих традицій, започаткованих у місті ще до повномасштабної війни. 

«Неважливо, хто яке місце посів. Головне, що ви взяли участь у змаганнях, адже це гарний настрій і командний дух», – сказав у вітальному слові Ігор Терехов. 

У загальнокомандному заліку третє місце посіла команда Адміністрації Салтівського району, на другу сходинку піднялася команда КП «Харківводоканал», а переможцями спартакіади стала команда Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту.

Джерело: Харківська міська рада