У Лозівській громаді часткове забезпечення дровами здійснюють використовуючи видалені аварійні дерева

Обговорити стан справ у даному напрямку роботи на нараду зібралися працівники соціальної сфери та житлово-комунального господарства. Заступник Лозівського міського голови Ашот Керопов наголосив на необхідності злагодженої співпраці усіх причетних служб. Присутні обговорили організаційні питання щодо виділення та підвозу деревини.      

З початку 2023 року по 3 куба паливної деревини отримали 87 домогосподарств, поінформував директор КП «Еко-Сан» Володимир Селезньов. Саме це підприємство займається підвозом деревини малозабезпеченим верствам населення громади, які користуються виключно пічним опаленням. З кінця серпня забезпечують жителів Лозової, Панютиного та Домахи. З листопада почнуть роботи в Орільці. На жаль, кількість заявок набагато більша, а ніж видаленої деревини на підприємстві, відзначив керівник.

В Управлінні праці та соціального захисту населення ретельно вивчають усі заяви потребуючих, інформує керівник Вікторія Кіпкало.  Рішення про виділення деревини паливної тим чи іншим верствам населення, затверджує  виконавчий комітет Лозівської міської ради.

 

Джерело: Лозівська міська територіальна громада