Після розголосу в ЗМІ поліція охорони передумала купувати преміум авто на 12 млн грн

Управління поліції охорони у Вінницькій, Полтавській, Одеській та Львівській скасували тендери або розірвали договори з фірмою «Спец-Ком-Сервіс» щодо автомобілів по 3,07 млн грн на загальну суму 12,29 млн грн. Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на дані системи «Прозорро».

Журналісти проекту нагадують, що ще у грудні минулого року стало відомо про те, що поліція охорони Полтавщини, Одещини і Львівщини замовляють по одному позашляховику спецпризначення СКС-VWTG-ПС виробництва «Спец-Ком-Сервісу» на базі Volkswagen Touareg за однаковою ціною 3,07 млн грн.

«Єдине, що в них було спеціалізованого, – це синій сигнальний світлодіодний маячок на магніті, встановлений на даху. Причому технічні характеристики, а саме система нічного бачення Night Vision та скло триплекс відповідали найдорожчій комплектації R-Line+Platinum», – йдеться в матеріалі.

Також повідомляється, що такий автомобіль збиралось купити Управління поліції охорони у Вінницькій області, проте на момент написання новини ще не повідомило про намір укласти угоду.

Однак невдовзі всі закупівлі скасували.

«На Полтавщині договір розірвали 21 грудня через відсутність подальшої потреби, а на Одещині – 22 грудня за згодою сторін. Тендер на Львівщині скасували 22 грудня також через відсутність потреби, а на Вінниччині – через скорочення видатків у зв’язку із необхідністю перерозподілу коштів на інші потреби», – пишуть «Наші гроші».

Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» з-під Києва є Сергій Калюш із Вишневого і Михайло Городових із Черкащини. Директором цієї фірми є Василь Юрійович Даниляк. Житель Вишневого з такими ПІБ до 2017 року був начальником штабу оперативного управління Києво-Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, а його дружина Валентина Даниляк до 2020 року очолювала Відділ контролю на міському електричному транспорті та залізничному транспорті Управління державного контролю на наземному транспорті.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter