Через негоду на Буковині зменшили ліміти на споживання електрики

«Укренерго» зменшило ліміти споживання електроенергії для Чернівецької області. Причина – суттєве похолодання та збільшення використання електроприладів. Разом з тим «Чернівціобленерго» попередило про можливе погіршення ситуації з лімітами протягом тижня.

Як у понеділок, 6 лютого, повідомила прес-служба «Чернівціобленерго», споживання електроенергії збільшилося після вихідних, крім того, «Укренерго» надали для Буковини менші ліміти, ніж у попередні дні. Причина – похолодання.

«Після вихідних на початку робочого тижня споживання електроенергії традиційно збільшується. Крім того, ліміти на 6 лютого в Укренерго надали для області трохи нижчі, ніж учора. Щоб дотриматися рівня дозволеного обмеження навантаження, ми працюємо за графіком погодинних відключень», – йдеться у повідомленні.

Разом із тим у «Чернівціобленерго» попередили, що через похолодання можливе подальше зниження лімітів для області протягом тижня. Енергетики також зазначили, що намагатимуться гарантувати точні години заживлення та відключення для споживачів упродовж тижня.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter