Двоє чоловіків загинули від отруєння вихлопами генератора на Хмельниччині

Внаслідок отруєння чадним газом від генератора на Хмельниччині загинули двоє працівників сільськогосподарської фірми. Загиблим чоловікам 36 та 54 роки. Ще один їх 41-річний колега з отруєнням перебуває у лікарні, медики оцінюють стан потерпілого як стабільний.

Як повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області, трагічний інцидент стався у селі Велика Березна, що поблизу містечка Полонне, у середу, 11 січня. Місцеві мешканці виявили на підприємстві тіла двох чоловіків. Попередня причина смерті – отруєння вихлопами від генератора.

«На території одного з сільгосппідприємств було виявлено тіла двох чоловіків, 36 та 54 років, які за попередньою інформацією отруїлися чадним газом від генератора. Їхній 41-річний колега – направлений до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

У службі порятунку додають, що стан 41-річного потерпілого медики оцінюють як стабільний. Тіла загиблих чоловіків направлять на експертизу, яка встановить остаточні причини смерті чоловіків.

Зазначимо, з осені 2022 року, коли у більшості областей України почались відключення електроенергії, суттєво зросла кількість загибелі людей від отруєння чадним газом, зокрема і від вихлопів електрогенераторів. Так, у листопаді 2022 року у селі на Київщині сім’я отруїлася вихлопами від генератора, який використовували прямо в будинку під час відсутності світла. Від отруєння вихлопними газами 61-річний чоловік загинув, а його дружину госпіталізували. Схожий випадок стався на Прикарпатті: в одному із сіл біля Тлумача місцевий мешканець загинув внаслідок отруєння вихлопними газами від електрогенератора. Чоловіка знайшли мертвим у підвалі, де був підключений генератор. У грудні 2022 року схожий випадок стався і на Закарпатті, де внаслідок отруєння чадним газом від генератора загинуло подружжя – 65-річний чоловік та 60-річна жінка.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter