Двоє мешканців Буковини згоріли в автомобілі після ДТП

У ДТП загинули 32-річний водій та 27-річний пасажир авто

Внаслідок перекидання Volkswagen Tiguan під Чернівцями загинули двоє людей – 32-річний водій та 27-річний пасажир цього авто. Попередньо поліцейські встановили, що водій Volkswagen врізався у бетонну огорожу, від чого автомобіль перекинувся і загорівся. Двоє мешканців Буковини загинули на місці аварії.

Як повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, ДТП сталася у селі Тарашани, що за 20 км від Чернівців. В автомобілі Volkswagen Tiguan їхали двоє мешканців сусіднього села Димка. Відомо, що 32-річний водій не впорався з керуванням, зіткнувся з бетонною огорожею. Далі Volkswagen перекинувся і загорівся.

«32-річний водій автомобіля Volkswagen Tiguan не впорався з керуванням, допустив наїзд на бетонну огорожу з подальшим перекиданням та загоранням автівки Внаслідок аварії водій та 27-річний пасажир Volkswagen Tiguan, обоє жителі села Димка, отримали травми не сумісні з життям», – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілих). Наразі поліцейські встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter