17-річний пасажир Volkswagen загинув у вечірній ДТП з фірою на Буковині

Причини ДТП наразі з’ясовують правоохоронці

Внаслідок зіткнення з фірою у селищі Глибока загинув 17-річний пасажир Volkswagen. Ще двоє неповнолітніх отримали травми і зараз перебувають у лікарні. За кермом Volkswagen перебував 17-річний водій, його також госпіталізували. Фірою керував 56-річний мешканець села Глибока, чоловік також отримав травми та доставлений до лікарні. Усі обставини ДТП наразі встановлюють правоохоронці.

Як повідомила прес-служба поліції Чернівецької області, смертельна аварія сталася ввечері у п’ятницю, 9 грудня, у селищі Глибока, що за 25 км від Чернівців. Виклик про аварію поліцейські отримали близько 19:00. Попередньо правоохоронці встановили, що 17-річний водій Volkswagen Passat зіткнувся з підводою, якою керував 56-річний місцевий мешканець.

«Внаслідок аварії 17-річний пасажир автомобіля отримав травми, несумісні з життям. Ще двох пасажирів автомобіля, віком 14 та 16 років, а також обох водіїв з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Розслідування триває.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter