Внаслідок сьогоднішніх ракетних обстрілів в Україні загинули 10 людей

Наслідки влучання ракети в будинок у Вишгороді

У результаті ворожих обстрілів 23 листопада наразі відомо про 10 загиблих. Такі цифри навів міністр внутрішніх справ Денис Монастирський в Facebook.

«Росія продовжує завдавати масованих ракетних ударів по мирному населенню всієї України. Сьогодні (23 листопада – ред.) маємо три влучання в багатоповерхові будинки. На жаль, 10 осіб загинуло. Лише з 10 жовтня і до 23 листопада, росіяни здійснили майже 600 ракетних атак по нашій території»,написав він.

Відомо, що 5 жертв ворожого обстрілу припало на Вишгород. У місті також десятки поранених.

За словами голови МВС, новонародженому хлопчику, який загинув через російський обстріл пологового будинку у Запоріжжі, було всього лише 2 дні.

«Спланований обстріл пологового будинку у Запоріжжі, де знаходилися лише матері та медперсонал – не просто воєнний злочин. Ракети С-300 росіяни свідомо направили у місце, де народжується життя. Рятувальники ДСНС всю ніч проводили ліквідацію пожежі та рятувально-пошукові заходи. Врятували лікарів та матір», – написав голова МВС.

Як інформував ZAXID.NET, сьогодні російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по українських містах. У низці регіонів лунали вибухи. У країні запровадили екстрені вимкнення світла. Обмеження дають змогу зменшити навантаження на мережі, забезпечити балансування енергосистеми та уникнути додаткових аварій.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter