Для українських користувачів Instagram стала доступна функція Reels

Відтепер в Instagram для українських користувачів доступна не тільки функція Music, але й Reels з усіма інструментами, повідомило в середу, 3 серпня, Міністерство цифрової трансформації.

Там зазначили, що команда відомства понад рік вела перемовини та консультації з керівництвом компанії Meta, яка володіє Instagram, про запуск цих функцій в Україні.

Як пише «Бабель», функція Reels дозволяє записувати короткі відеокліпи з музичним або іншим звуком. Платформа Reels схожа на TikTok у тому, що надає набір інструментів, які полегшують зйомку відео. Instagram запустив Reels ще у 2020 році, функція стала популярною у світі, але в Україні вона працювала не в повному обсязі. Упродовж наступних тижнів усі відео тривалістю до 15 хвилин отримають креативні інструменти Reels.

«Нові інструменти сприятимуть у просуванні особистих акаунтів і створенні креативного контенту. Це допоможе ще якісніше та масштабніше висвітлювати події в Україні, зокрема для іноземних користувачів Facebook та Instagram», — додали в Мінцифри.

Як повідомляв ZAXID.NET, 2 серпня в Instagram для українців стала доступною функція Music, завдяки якій у сторіз можна додавати пісні. Ця ж функція необхідна для коректної роботи Reels.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter