Літнє подружжя із Чернівців знайшли вбитим у селі на дачі

На місці події працює поліція, криміналісти та кінологи, причтених до вбивства розшукують

На дачі у селі Ставчани поліція виявила тіла 83-річного чоловіка та його 79-річної дружини. Обоє загиблих – мешканці Чернівців, які приїхали до себе на дачу. На тілах подружжя поліцейські виявили ушкодження. На місце події виїхало керівництво управління Нацполіції з Чернівців. Причетних до вбивства наразі розшукують.

Як повідомляє прес-служба поліції Чернівецької області, про виявлення тіл у будинку в селі Ставчани у четвер, 14 липня, правоохоронцям повідомили місцеві мешканці. За даними поліції, на тілах померлих були видимі тілесні ушкодження.

Загиблими виявилися двоє мешканців Чернівців – 83-річний чоловік та його 79-річна дружина. Відомо, що літнє подружжя приїхало на свою дачу у Ставчани. Наразі поліція розшукує причетних до вбивства.

«Місцеві жителі виявили в будинку мертвими чоловіка та його дружину. На тілах померлих були видимі тілесні ушкодження. Співробітники поліції встановили особи загиблих – 83-річний чоловік і 79 річна жінка, які проживали в Чернівцях. Попередньо, подружжя приїхало у Ставчани на дачу», – йдеться у повідомленні поліції.

Поліцейські оглядають тіла померлих, будинок і прилеглу територію, встановлюють і опитують імовірних свідків та очевидців. На місці працюють слідчо-оперативні групи, співробітники карного розшуку, кінологічної служби та спеціалісти-криміналісти.

P.S.: У суботу, 16 липня, поліція затримала підозрюваних у вбивстві подружжя. Ними виявилися двоє мешканців села Ставчани – рідні брати віком 26 та 18 років. Попередньо відомо, що вони пробралися вночі на дачу, що належала подружжю із Чернівців, та намагалися обікрасти будинок. Брати не очікували, що господарі будуть на місці. 82-річного чоловіка та його 79-річну дружину вдарили сокирою по голові. Від травм обоє потерпілих загинули на місці. За скоєне обом братам загрожує довічне ув’язнення із конфіскацією майна.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter