Двоє людей загинули у нічній ДТП поблизу Коломиї

30-річний водій та його 35-річний пасажир загинули на місці ДТП

На трасі неподалік Коломиї 30-річний водій Mercedes-Benz на швидкості виїхав на кільцеву розв’язку, від чого автомобіль кілька разів перекинуло. Внаслідок ДТП водій і його 35-річний пасажир загинули на місці.

Як у вівторок, 12 липня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, ДТП сталася близько 22:30 понеділка, 11 липня у селі Шепарівці Коломийського району. За даними правоохоронців, водій Mercedes-Benz їхав у напрямку Івано-Франківська, перевищив швидкість, вилетів на кільце і перекинув автомобіль.

«30-річний мешканець Косівщини, керуючи автомобілем Mercedes-Benz, рухався у напрямку до Івано-Франківська. Під час руху керманич не дотримався безпечної швидкості руху та виїхав на кільцеву розв’язку в селі Шепарівці, внаслідок чого автомобіль декілька разів перекинувся», – йдеться у повідомленні поліції.

Внаслідок аварії водій Mercedes-Benz та його 35-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter