У лобовій ДТП на Закарпатті загинув 37-річний чоловік, шестеро травмовані

Від ударі 37-річний пасажир ВАЗу загинув на місці аварії

Внаслідок лобового зіткнення Mitsubishi Pajero та ВАЗ-2101 поблизу Пилипця на Закарпатті загинув 37-річний чоловік – мешканець Міжгір’я, який був пасажиром ВАЗу. Ще шестеро людей травмовані. Серед постраждалих – двоє дітей віком 7 та 5 років. Водій Mitsubishi втік із місця ДТП. Наразі правоохоронці встановлюють обставини аварії.

Як повідомила прес-служба ДСНС Закарпаття, ДТП сталася у ніч із вівторка на середу, 6 липня, між гірськими селами Ізки та Пилипець. Виклик про аварію рятувальники отримали о 01:10. За попередніми даними, на дорозі «Нижні Ворота – Воловець» відбулося лобове зіткнення автомобілів марки ВАЗ-2101 та Mitsubishi Pajero.

«Внаслідок ДТП загинув один із пасажирів машини ВАЗ – 37-річний мешканець Міжгір’я. За допомогою спецобладнання бійці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини вилучили його тіло з понівеченої автівки», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі ДСНС уточнюють, що від удару постраждали ще шестеро пасажирів Mitsubishi Pajero та ВАЗ-2101. Серед травмованих є двоє дітей віком 7 та 5 років. Усіх потерпілих доставили до лікарні. Наразі поліція встановлює обставини ДТП.

Пізніше у прес-службі поліції Закарпаття повідомили, що водій Mitsubishi Pajero після ДТП втік у невідомому напрямку, його розшукують. Також за даними поліції, внаслідок аварії госпіталізували чотирьох осіб. Усі вони перебували в автомобілі ВАЗ-2101.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі із забороною керувати автомобілями на три роки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter