Водій «Ниви» збив 11-річного хлопчика на трасі на Хмельниччині

11-річний хлопчик із травмами перебуває у лікарні

У селі Балинівка Хмельницької області 63-річний водій ВАЗ-2121 наїхав на 11-річного хлопчика. За попередньою інформацією, дитина перебігала проїжджу частину дороги. Наразі потерпілий перебуває у лікарні.

Як у четвер, 5 травня, повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, ДТП сталася ввечері середи, 4 травня. Виклик про аварію у селі Балинівка поліція отримала о 20:20. За інформацією поліцейських, 11-річний хлопчик перебігав дорогу та потрапив під колеса автомобіля.

За кермом ВАЗ-2121 перебував 62-річний мешканець села Стара Гута Хмельницької області. «Водій ВАЗ-2121 здійснив наїзд на 11-річного хлопчика, який перебігав проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в травматологічне відділення Хмельницької обласної дитячої лікарні», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі. Поліція встановлює усі обставини події.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter