ОГП повідомив першу підозру російським загарбникам у зґвалтуванні

Офіс генерального прокурора (ОГП) повідомив першу підозру російським загарбникам, які вбили чоловіка та неодноразово ґвалтували його дружину в Київській області, заявила генеральна прокурорка Ірина Венедіктова.

«В одному із сіл Броварського району цей нелюд вдерся до приватного будинку та застрелив господаря. Після цього п’яний окупант разом зі своїм співслужбовцем неодноразово ґвалтував дружину вбитого мирного мешканця, при цьому погрожуючи їй насильством та зброєю. Навіть погрожував її малолітній дитині, яка була разом з потерпілою», – написала генпрокурорка у Facebook у вівторок, 22 березня.

За словами Венедіктової, Офіс генпрокурора отримує інформацію про статеві злочини російських військових на окупованих територіях та у «гарячих точках». Прокурори Київщини встановили російського військового, який вбив беззбройного чоловіка та неодноразово ґвалтував його дружину. Йому вже заочно повідомили про підозру у порушенні законів та звичаїв війни. Його оголосили в розшук, а в суд подали клопотання про затримання.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter