28-річний харків’янин вигадав третю дитину, аби втекти в Угорщину

Закарпатські прикордонники затримали 28-річного мешканця Харкова, який намагався перетнути кордон як багатодітний батько, але надав для перевірки підроблене свідоцтво про народження третьої дитини. Чоловіка затримали під час спроби перетину українсько-угорського кордону. Виявилося, що він купив фальшивий документ за 1 тис. доларів США.

Як у вівторок, 22 березня, повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, під час проведення паспортного контролю 28-річний харків’янин повідомив інспектору, що має трьох дітей.

«На підтвердження своїх слів українець показав два свідоцтва, що були внесені у додаток «Дія», щодо відомостей про третю дитину, чоловік сказав, що з невідомих йому причин електронна версія свідоцтва про народження не відображається у застосунку, а тому він потурбувався про виготовлення нотаріально завіреної копії свідоцтва про нібито народження третьої дитини», – йдеться у повідомленні прикордонників.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що копія свідоцтва – підроблена. Згодом чоловік зізнався прикордонникам, що купив фальшивий документ за 1 тис. доларів США.

Мешканця Харкова підозрюють у вчинені злочинів за ч. 4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та за ст. 366 ККУ (ухиляння від призову). Чоловіка передали поліцейським.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter