Внаслідок російського обстрілу в Авдіївці загинула пасажирка автобуса

Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ

У понеділок, 3 квітня, російські військові обстріляли Авдіївку. Один із російських снарядів поцілив у автобус, внаслідок чого пасажирка загинула, а водій зазнав поранення. Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, який опублікував відповідні фотографії з місця обстрілу.

Він зазначив, що водій залишився живим, а пасажирка зазнала несумісних з життям поранень.

Майже водночас зазнав масованого обстрілу Часів Яр, що на Донеччині. Внаслідок цього 2 будинки згоріли вщент, ще 3 пошкоджено. Під час обстрілу ніхто не постраждав, адже люди вчасно евакуювалися.

«Досвід останнього року свідчить, що будь-яка точка на Донеччині є потенційно небезпечною, і єдиний спосіб вберегтися – виїхати до інших регіонів країни. Не зволікайте! Евакуюйтеся!», – закликав Кириленко.

Зазначимо, що 2 квітня росіяни завдали удару ракетами С-300 та з реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) «Ураган» по Костянтинівці. Внаслідок обстрілу загинули 6 людей, ще 9 зазнали поранень. Пошкоджено 17 багатоповерхівок, 18 приватних будинків, дитсадок, лікарню та адмінбудівлю.

Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців, пошкоджує інфраструктурні об’єкти.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter