В Енергодарі росіяни катують працівників АЕС

Росіяни створили так звану «профспілку», до якої примусово приєднують працівників ЗАЕС

Росіяни в тимчасово окупованому Енергодарі примушують співробітників Запорізької АЕС до співпраці, викрадаючи та катуючи їх. Окупанти примушують українців, які працюють на ЗАЕС, брати російські паспорти, а ті, хто відмовляються, піддаються тортурам.

Про це повідомили у вівторок, 4 квітня, у прес-службі Центру національного спротиву. Зазначається, що Росія не може звільнити всіх українських співробітників, які не хочуть працювати з окупантами, тому застосовує залякування та тортури.

«Так, ворог створив “кишенькову” професійну спілку до якої примусово мають приєднатись всі працівники станції, а для вступу необхідно отримати паспорт ворога. Всіх незгодних вивозять та катують. Особлива увага приділяється тим, хто не уклав договір з “Росатомом”. Зауважимо, що Росія не здатна звільнити всіх працівників станції через брак робочої сили відповідного фаху», – повідомили у прес-службі ЦНС.

Нагадаємо, 25 березня Генштаб ЗСУ повідомив, що росіяни вивозять дітей з Енергодару на «екскурсії» російською АЕС. Йдеться про заходи для старшокласників, яких відправляють до Волгодонська, де розташована Ростовська атомна електростанція. Скільки дітей поїхало до Росії, не уточнюється.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter